Wie wil dat nou niet? Sterk zijn als een boom, stevig geworteld, met een mooi en vol bladerdak?

Soms voelt werkelijkheid heel anders: je voelt je helemaal niet stevig geworteld, je buigt mee met iedere windvlaag, en je hebt het idee dat je jezelf kwijtraakt doordat je blaadjes lijken te vallen..
En dat hoeft niet eens te maken te hebben met grote ingrijpende gebeurtenissen, maar ook als je een leuke baan, een fijne relatie, een ruime vriendenkring en een fijne plek om te wonen hebt…

Dat gevoel van onzekerheid, verveling of teleurstelling heeft iedereen wel eens. Vaak verdwijnt het vanzelf. Soms duurt het wat langer,en wordt het een patroon waar je tegenaan loopt en waar je vanaf wilt.
Al vaak geswitcht maar nog nooit de ideale baan gevonden, het gevoel dat anderen over je heen lopen terwijl je je niet in staat voelt daartegen iets te doen. Moeite met je baas en dat niet op kunnen lossen, veel weerstand in je team ervaren waar je als leidinggevende geen antwoord op weet. Een gevoel van ontevredenheid en gemis waar je geen woorden aan kunt geven. En zo zijn er nog vele situaties en vragen te bedenken.

Op zulke momenten kan het goed zijn om contact met een coach op te nemen.
Om te ontdekken waar het nu écht over gaat, en van daaruit andere wegen te zoeken en te vinden. Zodat je weer plezier krijgt in wat je doet en meer voldoening ervaart.

Om weer terug te gaan naar de boom, waarover ik in het begin schreef: die boom, die groeit vanuit zichzelf. Niet doordat er aan de blaadjes wordt getrokken, of er flink tegenaan geschopt wordt.
Een boom laat ieder seizoen andere kleuren en vormen zien, en verliest in de winter z’n blad. In de lente komt er weer nieuw blad waaronder je in de zomer schaduw vindt. En onzichtbaar voor het oog wortelt die boom steeds dieper en steviger en wordt de stam steeds dikker..
Dat is de groei van binnenuit, groei die blijvend is.

Met die groei zou ik je graag willen helpen. Diepgaand en vanuit jouw specifieke kracht.

Ben jij ook benieuwd naar jouw eigen potentie? Wil je jezelf ontwikkelen op punten waar je nu vastloopt, of waar je belemmeringen in ervaart?

Neem dan vrijblijvend contact op. Door middel van een kort gesprekje kunnen we dan kijken of ik degene ben die bij je past en die je verder kan helpen!